Intensjonsavtaler om nye storkommuner rundt Orkdal og Arendal er inngått denne uka. En ny kommune i Sunnfjord tar form etter folkeavstemningene mandag.

Moden Kvinne Sarpsborg Siste lokalnyheter fra de ti kommunene i Midt-Troms, sport, kultur. Deltakere vil utvikle innsikt og ferdigheter for å modne til mer effektive trenere, ledere og ledere gjennom strenge doktorgradsforskning og søknad. [-]. Gratis Kontaktannonser I Egersund Turistkontoret finner du i Elvegata 23, i Magma Geopark sine lokaler (gamle Meieriet), på den andre sida av Tengesdal

Trondheim Havn er et interkommunalt havneselskap som utvikler effektive logistikkløsninger til beste for næringsliv, byutvikling og miljø.

Gratis Datingsider - Gratis Dating Sider NorgeFørjulskonsert i Orkdal kirke. 24 november | 15:00 – 16:15. Orkdal kirke. Fannrem. lør 24. Førjulskonsert i Orkdal kirke. 24 november | 18:00 – 19:30. Orkdal kirke.

10. jun 2014.

Helseforetaket er en universitetsklinikk med over 8000 ansatte og 1050 senger. I tillegg til institusjonene i Trondheim, er sykehusene i Orkdal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *